Παιδικά τμήματα


Αγαπητοί γονείς 
Οι μικροί μας φίλοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο του Padel, του πιο ταχέως αναπτυσσόμενου αθλήματος στο κόσμο, μέσα από τις νέες ακαδημίες του 360 Padel Club. 
Τα παιδια με τη βοήθεια των εξειδικευμένων προπονητών της 360 Padel Academy, μπορούν να μυηθούν στα μυστικά του νέου αυτού αθλήματος, συνδυάζοντας τη διασκέδαση  με την ανάπτυξη των κινητικών τους δεξιοτήτων και την καλλιέργεια της κοινωνικότητας, της πειθαρχίας και της επιμονής, στοιχεία απαραίτητα για την περαιτέρω εξέλιξη του κάθε παιδιού. 
Οι Αθλητές ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό τους θα εντάσσονται σε τμήματα με μέγιστο αριθμό τα 4 ατομα. Τα μαθήματα θα είναι ωριαία και θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα κυρίως πρωινές ώρες Σαββάτου και Κυριακής. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 40 Ευρώ/μήνα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2410660350 ή μέσω μηνύματος στις σελίδες του 360 Padel Club σε Facebook και Instagram. 
Inspiration

Τμήματα ενηλίκων


Το 360 Padel Club μέσω της 360 Padel Academy προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε ενήλικες άντρες και γυναίκες να πραγματοποιήσουν εξατομικευμένα μαθήματα Padel προκειμένου να εξοικειωθούν καλύτερα με το άθλημα, να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί και να απολαμβάνουν στο μέγιστο τους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν.    
Οι έμπειροι προπονητές μας μέσω των μαθημάτων, θα μπορέσουν να σας μυήσουν στα μυστικά του συναρπαστικού αυτού αθλήματος και να σας βοηθήσουν να εμπεδώσετε γρηγορότερα τους κανόνες του Padel, να αποκτήσετε σωστή τεχνική παιξίματος και να βελτιώσετε περαιτέρω τη φυσική σας κατάστασης. 
Τα μαθήματα Padel μπορούν να γίνονται είτε ατομικά είτε σε group των δύο ατόμων (ή και περισσότερων ανάλογα με το επίπεδο των αθλητών) σε μέρες και ώρες που θα προκύπτουν κατόπιν συνεννόησης με τον εκάστοτε προπονητή και βάση διαθεσιμότητας των γηπέδων του 360 Padel Club.    
Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2410660350 ή μέσω μηνύματος στις σελίδες του 360 Padel Club σε Facebook και Instagram. 
Inspiration

360 Padel Club

Επικοινώνησε μαζί μας και κλείσε σήμερα το πακέτο των μαθημάτων σου. Οι εξειδικευμένοι μας coaches είναι στη διάθεσή σου να σε εκπαιδεύσουν με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης Padel.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 2410 660350

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Τέρμα Φαρσάλων

(Στον κυκλικό κόμβο Φαρσάλων – Περιφερειακής – Έναντι Βιοκαρπέτ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.